Nude

Hot Stud Monday

f00cdf48623a11e2844022000a1f9adf_7rickicollagerickicollage2Der er jo så mange der ikke kan lide mandage… Jeg kan faktisk godt lide dem, men jeg synes jeg ville give jer damer (og evt. mænd?) der ikke kan lide mandage lidt lækkert at kigge på! Ham her den engelske modello Ricki Hall er ret så fræk synes jeg. Mums altså. Sådan, UHF!

Er det kun mig der har en lille fetish for mænd med skæg og tatoveringer? Jeg kan næppe være alene 😉 Jeg har vidst også spammet jer lidt… Men hvis I har lyst til at savle videre, så hedder han @rickifuckinhall på instagram. You’ welcome 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nude