God Vind

Update

migmig

Godformiddag alle sammen! Puh hvor har jeg været stresset her på det sidste, jeg fortalte jo at jeg er blevet optaget på et GSK kursus, hvilket er skønt, men en af studievejlederne begyndte så at fortælle mig at jeg ikke kunne gå der, fordi den uddannelse jeg vil søge ind på, ikke skal bruge virksomhedsøkonomi på B niveau, men på C niveau, og at virksomhedsøkonomi C som GSK ikke findes. Jeg prøvede så at forklare hende, at det netop var derfor hendes kolleger havde optaget mig på B, når nu lavere ikke fandtes. Men hun virkede fast besluttet på at jeg absolut ikke skulle gå der. Det stresser mig helt vildt, for så ved jeg jo ikke om hun står for at godkende min SU? Hun svarede ikke på min sidste mail, så det håber jeg betyder at jeg fik hendes overbevist om, at jeg faktisk allerede ER optaget og har fået det bekræftet af to af hendes kolleger. Suk! Det ordner sig nok.

Og så var jeg jo til jobsamtale i Pandora & Pi. Jeg fik det desværre ikke, øv øv, og så var jeg ellers lige ved at bryde sammen. Samtalen gik godt, men der var lige kommet en anden efter mig, der havde en masse erfaring. Det er virkelig stressende ikke at have nogen indkomst! MEN Meyers Madhus er lige åbnet i Lyngby, og helt spontant gik jeg ind og spurgte om de ikke kunne bruge en fin lille tjener som mig, og I går ringede overtjeneren så og spurgte om jeg kunne komme på prøvevagt. Så jeg trodsede min dræberhovedpine og styrtede derned. Og nu, mine damer og herre, har jeg endelig et job! 😀 Jeg er bare så glad, og Meyers Madhus i Lyngby har virkelig lækker mad, og det rimer… Der var så travlt i går, men det var intet problem, jeg fik nemlig et job, og jeg er glad 😀 

Så kommer der også snart penge i kassen, så bliver bloggen lidt sjovere igen 😉 Livet er sgu bare bedre med penge… Der er faktisk virkelig mange små ting man ikke kan uden penge, ikke engang kan man snuppe en kop kaffe med tøserne. Så nu skal der bare arbejdes, så jeg kan få nogle klejner i kassen! Og noget blæk på armen 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

God Vind