Lidt strikket

Nyt hår

-igen! Til jer der ikke følger mig på instagram, så har jeg fået nyt hår, og som de kvikke af jer kan se på billedet, så er jeg nu mørkhåret igen. 🙂 Mangler dog lige en farvning mere før det er helt som det skal være. Men jeg er ret glad for det. Føler ligesom at jeg er mig selv igen efter min blonde periode. Fik det lavet hos dygtige Izabella hos Dennis Knudsen. Det var altså lige en klasse lækrere end de “normale” frisører, og jeghar tænkt mig kun at komme der for eftertiden, og priserne er jo stort set de samme. Anyways, kan I lide mine nye lokker? //

2

 • Maja Nielsen

  Jeg kan lide det! 😀 Jeg synes faktisk det klæder dig rigtig godt! Tør jeg sige bedre end det blonde? ….

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • SWEET PETROLEUM

   Mange tak! Det tør du godt, for det synes jeg også hehe 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lidt strikket