Snoozeri

New hair in process

Jeg har sagt ja til at være hårmodel for min søde frisør Izabella. Hun skal nemlig til prøve på mandag i noget jeg tror var “trend”. Er ikke sikker. Men som I ved var jeg jo næsten sorthåret før, så den hårfarve jeg nu skal have har taget sin tid indtil videre! I onsdags mødte jeg så op hos Chachacha i Store Regnegade og efter 3 affarvninger og en farvning var jeg så færdig. For den dag. Og kl var 21!  Puuh det tog sin tid. I dag var jeg igen inde og få rettet noget farve, og jeg må hverken sætte det, vaske det eller glatte eller noget- høhø. På mandag bliver jeg klippet og så er jeg færdig haha. Viser først billeder dér, for min frisure er mildest talt ik særlig køn lige pt. Den leder nærmere tankerne hen på mangategneseriesuperhelte haha, men ellers er jeg egentlig ret glad for det! Her er lidt billeder fra først affarvning, med en yndig orange farve og nederst den farve jeg gik hjem med. Dog mere blond end på billedet. Glæder mig til at se hvordan det bliver!

8

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Snoozeri