Hey Lolita, hey

Nyt hår vol. 5

Søster Lystig og jeg har fået nyt hår! Vi er begge blevet klippet af Izabella C fra Chachacha i Illum, hun er bare vildt dygtig! Synes min søsters hår er genialt- hun arbejder forresten på at starte en blog, det skal nok blive spændende- she’s so fashionista <3  Hvad synes I om vores nye lokker?

2

 • Tusinde tak for den søde kommentar! Er helt vild med dit hår :)), og lige umiddelbart det hurtige kig rundt på bloggen har været interessant, mon ikke jeg får tid til at studere lidt nærmere senere 😉 følger dig ihvertfald nu.
  Hav en dejlig dag! :))

  //Nanna H.
  http://www.blogbyhau.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mange tak 🙂 Ej hvor fedt! Og i lige måde til dig 😀 //

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hey Lolita, hey