Hey Baby

Back Again

foto 2(9)

Endelig kunne jeg tage til pole træning igen. Har haft problemer med balancen, løse øresten that is, så hver gang jeg vendte på hovedet eller bare bevægede mig lidt for hurtigt, så kørte det hele helt sindssygt rundt. Det varede måske to måneder, men igår var jeg tilbage! Og jeg følte mig som en nybegynder… Nerverne i knæhaser og inderlår var “helet” igen, så det gjorde pissenas og er helt rød. Men jeg skal bare op på hesten- eller stangen- igen, så jeg skal nok komme efter det hurtigt. Men det var dejligt at være tilbage i studiet <3  Beklager den uredte seng…poleshoes1

I sidste måned købte jeg et par polestilletter. Synes de er mega slemme, og er ret glad for dem. Sømanden var med nede og købe dem, og butiksejeren snakkede og snakkede, flink fyr. At vi så endte med at få en invitation til en mindre stueren natklub, og gik derfra med meget, MEGET stive smil er så noget andet….

foto 3(7)Muffin synes jeg er fjollet…

4

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hey Baby