The day off

Hairspo

ombrecollageÅåååh jeg vil have nyt hår! Jeg skal heldigvis også til frisør på mandag, men jeg er bare så træt af mit hjemmefarvede brune hår… Når man farver det er det pænt en uge eller to, og så fiser farven bare et eller andet sted hen og jeg sidder her med en støvet rødlig farve…Bare kald mig forfængelig, men jeg vil have mit store vilde hår tilbage! Og helst med en farve a la dem her. Ikke dem med blå og rød, de er bare flotte! Men ombre kunne jeg godt tænke mig. Uuuh glæder mig til at min yndlingsfrisør får fingrene i mine lokker //

4

 • det er fint. åh, så fint. jeg har gjort det ved mit hår. jeg ligner en trold. det gør ingenting. og på den måde keder jeg mig aldrig. der sidder noget i håret. en sær sær power. det skal man lige huske sig selv på nogle gange. smiley.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • SWEET PETROLEUM

   Det gør der virkelig, “kraften sidder i håret” 😉 Og det gør den!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • åååh. önskar också jag hade vackert ombrehår!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The day off