Lille Sommerfugl

Citrus Tip

citrusJeg har fundet ud af noget, som jeg tænkte jeg ville dele med jer. Det er bare et lille bitte tip, men det er altså ret godt lille bitte tip! Jeg er begyndt at bruge citronsaft i stedet for almindelig skin tonic, og det har altså gjort underværker. Det svider lidt, men det er jo bare fordi det virker, som man siger 😉 Det trækker porerne sammen, og giver en ret fin glow. Det skulle vidst være C-vitaminerne der giver en flot teint, både når det sprøjtes i hovedet og i munden!  Jeg synes det virker rigtig godt, og det kan kun være sundere end alle de kemikalier tænker jeg. Så det’ lækkert//

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lille Sommerfugl