Tattoo Inspo

Love

morogmigDet er ikke så længe siden min mor sendte mig det her billede. Min mormor havde fundet det frem, og scannet det ind. Jeg synes simpelthen det er det sødeste billede i hele verden, og det forestiller min mor og mig. Når jeg kigger på det kommer jeg til at tænke på at man altid vil være mors lille pige et eller andet sted, lige meget gammel man bliver, hvor mange tatoveringer man får og hvor lang man end flytter væk. Nu flytter jeg jo ret tæt på min mor, men jeg er sikker på I ved hvad jeg mener 😉

Selvom jeg nogle gange ikke taler så pænt som jeg burde til min mor, og selvom jeg kan virker irriteret, så elsker  jeg min mor overalt i verden! <3

Og jeg tror jeg vil printe det her billede ud, eller låne negativerne af min mormor, og hænge det op i min nye lejlighed. Får det giver mig en dejlig følelse, og trods 90’er stilen, så synes jeg det er et smukt billede!

I <3 my mama

4

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tattoo Inspo