Til Salg!

Night at Meyers

Skærmbillede 2013-11-19 kl. 20.58.45meyersSkærmbillede 2013-11-19 kl. 20.47.21I søndags var der personalefest! Vi får nemlig ny pizzaovn i øjeblikket, så eftersom vi holder lukket har vi jo alle sammen fri (da’h), så vi alle kunne feste sammen. Der var selvfølgelig mad som var den lækreste beuf  bearnaise med dejlige salater og flaskevis af god vin. WIN! Men først smagte vi på den nye 5-retters julemenu som vi kører i december. Første ret var “kål fra marken” med en fiskefumé, altså en sauce. Rigtig god smag. Anden ret var rimmet torsk med rosenkål og andesauce. Torsken smelter på tungen, virkelig mums! Tredje ret var confit af and, men kantareller, løg og ramsløg, mmh! Fjerde ret var stegt flæsk med æble og rødbede. Wow flæsket var så mørt, sprødt og lækkert. Og til sidst fik vi chokoladetrøffel med appelsinis, en lille berliner og svesker i armagnac. Åh min kære Gud. Ej men, det var så lækker og frisk og fræk. Plejer ikke at være det vilde dessertmenneske, men den her var min favorit! Så hvis I skal have en god julefrokost med familien, arbejdet, vennerne eller kæreste, så kan det klart anbefales at snuppe julemenuen hos Meyers i Lyngby! 495kr kommer den vidst til at koste, og det er altså god mad.

Bagefter var der selvfølgelig fest og bytur. Det er restaurantfolk vidst nok ret hærdede i. Det var i hvert fald en god aften som sædvanligt. Og I fik lige et billede af min smækre søster og mig <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Til Salg!