Goodiebox Oktober

Til Salg!

foto 3(4)foto 2(4)Nu man er flyttet, så finder man jo en masse ting som man vidst ikke lige har brugt! Og de her to par sko synes jeg er for fine til at smide ud, men de er dog lidt for store til mig. De er begge størrelse 36, jeg bruger selv 35/36 så jeg vil sige de er normale i størrelsen 🙂 De grå har kostet 899,- og de sorte 299,-

Hvis det er noget for dig, så send mig en mail på annasteenberg@live.dk og giv et bud! De grå er aldrig brugt og de sorte er brugt én gang 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Goodiebox Oktober