Snake Lace

Guns’n Hotdogs

guns2guns8I går var jeg med Sømanden og nogle af hans venner, inde og skyde i København. Har længe gerne ville prøve det, for har haft en lille fornemmelse af at jeg ville blive ret vild med det. Og det var jeg sgu også! Det var mega fedt, og man følte sig ret “in charge” når man står dér med sådan et våben mellem hænderne og ved hvad det er i stand til. Må sige at jeg også behandlede våbnet med stor respekt, og det er ikke sidste gang jeg skal skyde! Jeg var da vidst også rimelig god af en nybegynder at være, mit andet skud gik lige gennem det første, og alle skud ramte papiret haha 😉

Det var også lidt underligt at møde Sailor’s ven, som man jo har hørt så meget om. Det var også lidt akavet, men herre gud altså, I had fun 😉

guns6Og så var det hjem til Sømanden spise hottere med øl til. Det var rart! Og ikke mindst the end of the end af Dexter. Der opstår altid sådan en underligt tomhed når en serie slutter, er det ikke rigtigt? Så er det godt How I met Your Mother starter igen! Og Breaking Bad skal jeg også se.. Og Mad Men skal ses færdig.. I love TV… and beer…and inked fingers…and his beard 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Snake Lace