2xbio og anti aging messe

Anti aging messe

_DSC5296

_DSC5333-1

_DSC5330-1

_DSC5285

_DSC5321

_DSC5305

_DSC5346

_DSC5347

_DSC5353

_DSC5340-1

Jeg ved godt jeg lovede at vise jer billederne i forgårs, man har bare arbejdet til sent og spist brunkål hos mormor så det blev ikke lige som jeg lovede, men her er de! Som skrevet vandt jeg to billetter til Anti aging messen i Bella Centret og tog derud i fredags. Jeg synes faktisk det var ret spændende men også lidt underligt hvad folk, især kvinder, vil gøre for at bevare det ungdommelige. Før i tiden synes jeg det var lidt overdrevet med alt det botox, LIGE indtil jeg forleden fandt en rynke i min helt egen unge pande. FØJ, jeg skal ikke have rynker som 22-årig! Har holdt øje med den et par måneder, og den er der sgu stadig, så jeg kan altså godt finde på at få en smule restylane i og få fuget til.. Anyways!

På messen var der en del nye ting der først lige har fundet deres vej ind på det danske marked. Bl.a. en endags selvbruner-lotion hvor man kan indstille tonen, lige fra solkysset til Sidney Lee. Jeg fik en hel flaske af den rare mand jeg snakkede med fra Royal Beauty som kommer til at sælge dem. Jeg glæder mig lidt til at prøve den. De havde også cremer der skulle stimulere hudens colagen i det fine lyserøde “solarie”, og dermed bevare den unge spændstighed. Jeg snakkede også med en sød medarbejde fra det nye iS clinical som har med hudpleje at gøre. Hun viste mig nogle før- og efterbilleder af deres behandlinger, og jeg må sige jeg var ret imponeret, og jeg fik en prøve på en af deres serummer som allerede har gjort underværker for min hud! Kan mærke jeg skal besøge deres klinik. Men anti aging er jo også mere end bare plastikkirurgi, det handler jo også om at føle sig smuk og sund, så der var også en del stande der omhandlede sminke, øjenvipper og sund kost og lækker parfume. Man er jo kun så gammel som man føler sig, er det ikke det man siger? Jeg synes det var en vellykket messe, og jeg tror jeg vil besøge flere af lignende messer når de popper op. Man får i hvert fald udviet sin horisont en del! Men nu vil jeg stikke ned i fitness…og sauna!

Var nogle af jeg ude og besøge messen?

6

 • Super fede produkter, men botox er ikke lige mig !

  Huge hugs Gittemary.com
  Facebook.com/ThePictureOfMary
  Youtube.com/Gittemary

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • SWEET PETROLEUM

   De er så fede 🙂
   Nej botox er heller ikke lige mig, men restylane synes jeg er okay 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wow the botox looks kinda scary!

  Love,

  Rowan

  http://www.redreidinghood.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Var det den messe der var reklamer for i tv? – for jeg må indrømme at jeg tænkte bare fuck, hvad sker der for Danmark 😉 Men dit indlæg nuancerer det altså en hel del! 🙂 der fik jeg lidt at tænke over… 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • SWEET PETROLEUM

   Det var det nemlig. Det er jeg da glad for at høre 🙂 Anti aging er jo om ikke meget, så lidt mere end bare botox og nye bryster 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

2xbio og anti aging messe