Summer time sadness

Bah

Jeg er blevet syg! Sådan sløj så det gør ondt i mullerne (især ballerne?) og i halsen + snot.. Øv, og så lige når man endelig har fået et job! Jeg må spise en masse frugt, drikke te under dynen og snuppe en treo… Jeg skal nemlig ind til Nørrebro og se på lejlighed i morgen. Det hjælper også lidt på det hele at mor laver frikadeller i aften mmh <3 Har ikke andet for end at slappe af i mit yndligs chille-tøj og spise frikadeller- og måske is? jeg har lyst til radiser... Underligt

I’ve become ill! Buh, and just as I’ve gotten a job.. Just gonna stay in bed… Mom is making “danish meatballs” tonight, and I feel like having radishes! Wierd.. //

10

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Summer time sadness