iS Clinical

Instaweek

Eller instaweeks.. Her er lidt billeder fra de sidste par uger, mest mad som I kan se, men det er nu også en ret stor del af mit liv. God mad mmh!  Men jeg har bl.a. været til flæsk og brunkål hos mormor, lavet hjemmelavet pizza hos Sofie, passet min veninde søn for første gang- så hyggeligt, var godt nok lidt nervøs! Men han er bare så sød <3  Jeg har også haft nogle lidt for stille dage på arbejdet, fodret Sømanden med sushi, været inde og se Savages med Sømanden, købt ny smækkerlækker læbestift fra Mac, Obama vandt og så har jeg spist morgenmad på min yndlingscafé Paludan. Det var rart<3

Nu skal jeg på arbejde, og kan indtil videre se frem til at besøge NOSE2TAIL i Kødbyen på lørdag. Mmh jeg glæder mig. Jeg glæder mig altid til mad.

Jeg elsker mad. Kan I forstå dem der vælger at sulte sig selv? Det bliver aldrig mig! Kan I have en dejlig eftermiddag //

6

 • Haha, der går næsten ren instafood i den… Men det ser nu altså også ret lækkert ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • SWEET PETROLEUM

   Ja haha, det var det så også kan jeg fortælle 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jaspar / Sailor

  Mon ikke, at du glæder dig lige så meget til maden på lørdag fordi gratis mad bare smager bedre? 😉 Du er vidst også en lille madhustler selv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • SWEET PETROLEUM

   Jo det jo ikke ligefrem noget minus 😉 Og ja, dér møde vi vist nok hinanden på midten 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Åh vad mysiga bilder!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

iS Clinical