Jordbærnutella

#Instaweek


Lidt instagram billeder fra de sidste to uger. Beklager stilheden herinde, men jeg har jo endelig fået mig et arbejde, sushi maker i Dondon Sushi, så jeg har bare arbejdet mit røv i laser de sidste 2-3 uger for at få penge i kassen! Og sushi i maven mmh <3 Billederne er bl.a. fra min kusines fødselsdag, et smukt morgengry og stranden. Typisk mig, så er det meste mad..! Hav en dejlig aften //

Instagram pics from the last couple og weeks. Mostly food as you see, but also from my cousin’s b-day, the beach and from my new job as a sushi maker! That’s also why I haven’t blogged, I’ve been working my ass off haha! Have a fab night //

4

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jordbærnutella