Yesterday

Shooting

Det dér spændende jeg skulle i går var en kampagnefilm/reklameoptagelse for et firma der hedder Jabra som lancerer nogle  trådløse bluetoothhøjtalere til sommer. Først skulle vi skyde en sommerscene på Amagerstrand-jo, det var pænt koldt! Der kom jeg vist ikke så meget med.. Senere tog vi til Nørrebrohallen og skulle filme en festscene udenfor med masser af konfetti, glimmer og lys. Synes det var en ret fed location med det røde asfalt og alle neonskiltene. Reklamen kommer først til august men det bliver sjovt at se når den er færdig! Måske fik mine sko lidt fame, men ved sgu ikke om det kommer med hehe, men sjovt var det!

Yesterday me and a group of other kids were shooting for a commercial for Jabra who is launch some cool bluetooth speakers this summer. First we shot a beach scene- then a party scene. It was pretty funny but very cold too! Can’t wait to see it this august //

32

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Yesterday