Mad i det fri - Viking style

New hair – Done!

Godaften alle mine skønne læsere! SÅ, nu er mit hår færdigt! Hvad synes I? Jeg vil selv sige at det ikke er noget jeg ville vælge selv, men jeg synes min frisør har klippet da rigtig flot, og hun fik ros for det. Hun er lidt sej (“,) Farven er lidt cool med lidt pink i pandehåret, men frisuren kommer jeg nok til at køre tilbage som på det tidligere billede, det er mere min stil. Og her sidder den dog heller ikke lige så perfekt som da hun satte den. Men det var sgu lidt sjovt at prøve alligevel. Men efter jeg lige har set de her billeder synes jeg GODT nok at jeg har taget på i ansigtet! (Okay, har altså lige valgt de billeder hvor man ikke kan se det..) Det er lidt farligt at gå på kokkeskole har jeg erfaret. Så jeg har bestemt mig for at jeg vil smide 2-3 kg inden vi slutter, og det er 16. december. Så jeg går i gang nu! Ingen tykke kinder her tak… Men hav en dejlig aften derude.. buttede kinder eller ej 🙂

7

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mad i det fri - Viking style