New hair in process

Mad i det fri – Viking style

På kokkeskolen har vi et valgfag der hedder Nose2tail, som handler om at man skal bruge så meget man kan – og helst alt- fra det dyr man har valgt at slagte. I den forbindelse havde vi i forrige uge slagtet en hjort og 30 fasaner. I fredags tog vi så ud på Naturcenter Vestamager for at lave noget lækker mad ud af vildtet. Det var en superfed oplevelse synes jeg! At få lov til at lave mad under åben himmel og ild og være rigtig primitiv, var alt for fedt! Og der blev også lavet nogle virkelig lækre retter. Selv lavede jeg en ret så tasty gryderet på fasan, kartofler, jordskokker, gulerødder, fløde, champignonger, frisk timian og estragon. Og mere self.. Anyways den blev rigtig god! Og resterne kom med hjem og blev til en endnu bedre gryderet, lavet på resterne. Mmmh! Måske skulle man lave suppe på skroget i morgen?

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New hair in process