Årets Gericke’11
Min weekend gik som sagt med forberedelser til Årets Gericke, som er en konkurrence/prisuddeling til den kok som kan lave årets bedste hhv. forret, hovedret, dessert og snack (så vidt jeg husker). Og så var der vidst også en ekstra pris. Anyways, lørdag gik med en masse pillearbejde og hygge. Søndag var noget helt andet! Vi mødte kl 10 og startede stille ud med at forberede det sidste. Derefter gik vi i gang med at lave maden, og efter kl 18 hvor gæsterne kom, var der drøn på! Vi fløj rundt og anrettede, tilberedte, og hjalp hvor der kunne hjælpes. Vi var færdige med at arbejde kl 23.30. Lidt lang dag! Og den blev jo kun længere af at vi festede lidt bagefter hehe. Men alt i alt var det en rigtig fed oplevelse! Og det bedste var næsten at vi måtte spise retterne der var tilbage! Der var dog flere end på the pics men fik dem ikke lige! Men F%&#*!CK hvor smagte det godt! Og den “blå” dessert, der var nemlig en mere, var helt vild. Jeg craver den stadig! Den blå bobbel er hvid chokolademousse med blåbær. Lyder simpelt men hold nu fest det var godt! Og så fik vi et stående bifald til sidst for at have hjulpet de dygtige kokke! Ja det var vidst det. Hvis I har lyst til at læse mere om Årets Gericke, så pres ned med musen HER!
Jeg bliver slet ikke sulten af det her >_