I crave a fur

Hot Stud Monday

mathewMatthew-McConaugheys-hot-gifs-black-whitefoto 4(3)

Har set en del film med Mr. Matthew McConaughey her på det sidste, Dallas Buyers Club, Interstellar og True Detective. Stadig høj efter Interstellar i sidste uge, har jeg valgt ham som dagen mand. Man husker ham måske mest som den dér surfer dude der har lidt ligegyldige roller, men på det sidste har han taget nogle virkelig kloge og seriøse karrierevalg. Han er så sindssygt dygtig en skuespiller, og så har han den her stemmer man hypnotiseres af, man hører efter og tror på alt hvad han siger! Og så er han så pæn//

ENGLISH: Still high from the past few movies with Mr. Matthew McConaughey, Dallas Buyers Club, Interstellar, True Detective, I’ve chosen him as the man of the day. He is no longer the stoned surfer dude, he is indeed a very fine actor. And he has this voice that makes you listen, it hypnotizes you and you believe everything he says! And he is pretty too//

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I crave a fur