Storm

Is it a fake?

fakefake2fake1fake4Forleden købte jeg den her Prolash+ Blue på Groupon.dk. Det var et super tilbud, og tænkte at jeg lige så godt kunne prøve det hersens øjenvippeserum. MEN, da jeg pakkede den op stank alt bare langt væk af en fake, og meget dårlig, kopivare. For det første virkede det som om at æsken var lidt for lille til flasken, altså som om æsken ikke var lavet til den. Og indlægssedlen er virkelig dårligt skrevet, se selv billede nr.2. Plus det hele står på engelske imens ingredienserne står på spansk?! Flasken/tuben virker meget let og plastikagtig på den ikke særlig eksklusive måde. Når normalprisen er over 800,- så forventer man lidt bedre kvalitet, og flasken var tilmed ridset. Indholdet lugter ikke rigtig af noget, kun lidt kemikalieagtigt, men aner ikke hvordan det skal lugte/dufte. Jeg læste også lidt om det før jeg købte det, og fandt ikke noget videre negativt.

Jeg købte det fordi jeg tænkte at Groupon er ok troværdigt, og 129,- ikke var det store tab, men altså… Er der nogle derude der har erfaringer med noget lignende? Tør næsten ikke putte det på vipperne//

1

 • Kathrine Johansen

  EJ hvor træls, jeg har aldrig købt derfra, da jeg ikke har turde det!
  Og nu vil jeg slet ikke, når man får sådan nogen kopivare, det aldrig sjovt at spilde penge på noget skidt. Øv!

  Kig gerne forbil min blog, knus
  http://kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Storm