Fiskespa og en ristet med det hele

Did a little shopping

_DSC6102_zps75e54efb

_DSC6106_zpsa45040aa

_DSC6111_zpse8167ac0

Uha, det januar udsalg er farligt! Og folk går jo helt amok og køerne går gennem hele butikken. Men hvad kan man gøre når der er udsalg på alt? Nogle gange må man bare giver efter, og i år har jeg for en gangs skyld penge i januar! Så jeg købte mig en fin nederdel og nogle comfy sokker fra H&M, godt nok ikke på udsalg dog. Der kom også nyt til undertøjsskuffen fra Topshop plus nogle bukser med hjem. Og til slut lidt smykker fra Urban Outfitters. Jeg elsker allerede den halskæde, for den er lille, fin og enkel, og det synes jeg nu klæder mig bedst når det kommer til smykker. Har I også fået købt jer noget lækkert på udsalg? <3

Men Gud hvor er photobucket dog irriterende disse dage….Det tager jo timevis før redigeringerne kommer med på! Det beklager jeg altså 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fiskespa og en ristet med det hele