Before work...

Føs’dag!

føsdagføsdag1føsdag4føsdag7føsdag6føsdag9føsdag5OMG! Har endelige fået min computer op at køre igen, den døde helt i sidste uge, og den måtte på hospitalet… Alt blevet slettet fra den, øv men har heldigvis alle billeder på kameraet og dropbox, puha det er næsten det vigtigste!

ANYWAYS! Jeg havde fødselsdag i lørdags, og holdt fødselsdagsbrunch for familien i det skønne fine vejr (selv tak)! 😉  Jeg fik fine gaver, som I kan se her, og købte en lækker rom fra arbejdet til mig selv. Som en lille start til barskab, you know 😉  og så fik jeg en buket af mine yndlingsblomster af min mormor, franske anemoner. De er så smukke!

Om aftenen mødte jeg Sømanden inde i København, vi skulle have set undertøjsmodeshow på Nationalmuseet, men der var udsolgt, øv! Så vi tog på den fedeste rombar jeg har set! Udefra ligner Brass Monkey ingenting, men når man træder ind er det som at træde ind i en hawaiian summer night! Er ærgerlig over min telefon døde så jeg ikke kunne instagramme, men det er ikke sidste gang vi skal derind 🙂 Bagefter gav han en pizza på hjemvejen, tog en Hawaii, var grebet af stemningen 😉 Men det var en rigtig dejlig dag//

OG HUSKE MIT GIVEAWAY LIGE HER//

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Before work...