Til salg

Tid til en omlægning!

Jeg er så træt af min grimme hud. Seriøst, nu må det snart være slut!  Jeg har prøvet det meste;

Alle de renseprodukter de snakker om, p-piller, ture til ansigtsbehandlinger, huskeråd osv, osv… Endda hormonpiller fra lægen! De hjalp så også rigtig godt, men kun i den måned eller to man måtte tage dem.. Yasmin p-piller hjalp også, men jeg blev så også deprimeret oveni, og det er jo en snert værre end grim hud. Ansigtsbehandlinger hos hudklinikker hjælper også hvis man går jævnligt, men det har jeg sgu ikke råd til. Desværre, det er jo virkelig rart…  Jeg troede faktisk at min hud ville blive pæn igen når man var færdig med puberteten, men næ nej, vi fortsætter da!  Nu har jeg så fået nok. Sådan for real. Min hud er stort set det eneste jeg er ked af ved mig selv, og den gør mig faktisk lidt usikker på mig selv. Selvom andre slet ikke lægger lige så meget mærke til det på samme måde som man selv gør, er det slet ikke rart. Sminke gør underværker, men det er jo slet, slet ikke det samme som en sund og ren hud. Så nu skal der lægges nye vaner! 

Jeg har tænkt med at angribe både indefra og udefra! Jeg har også tænkt mig at det skal være en permanent livsstilsændring, men jeg sætter en måned af til at observere forandringen. Gud hvor lyder det tørt, men ja here’s what I’m gonna do:

 • Først og fremmest få min skønhedssøvn. I seng før 24 hver dag og få ca 8 timers søvn.
 • Få pulsen op et par gange om ugen, og gå nogle lange turen med hunden og få frisk luft, det skulle være så godt.
 • Fortsætte med at drikke rigeligt med vand.
 • Nix pille!
 • Spise sundt og droppe sukker og det dårlige fedt (er lidt af en cola-holiker)
 • Og selvfølgelig rense huden og bruge lækre lermasker som sædvanligt.

Nu når det skal være en permanent ændring, tillader jeg mig selv lidt af det forbudte i weekenderne, da jeg også synes at en del af god livskvalitet er at nyde lidt af det usunde som man kan lide at spise eller drikke. Så i dag vil jeg drikke min sidste daglige cola (ja ew) og hoppe ned i fitness… jeg kan jo godt lide det…  Om en måned kommer der et før- og efterbillede. Er ret sikker på der kommer til at ske en forandring! I mellemtiden kan I følge mine dage på insagram @annanathaliee

Jeg er klar til kamp! Er der måske nogle af jer der har nogle gode råd/erfaringer til noget der virker? Produkter eller andre tips <3

6

 • Jaspar Justesen

  Jeg tror, at noget så simpelt (og dejligt) som masser af god sex kan hjælpe på træt hud 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • haha jeg prøver også det meste for tiden 🙂 ikke så mye som hjelper føler jeg. så kaldt :s

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej 🙂
  Indtil for 4 år siden døjede jeg selv meget med grim hud. Dette er nu et afsluttet kapitel især pga. 3 ting:
  1. Vichi renseskum (bruges hver morgen og aften) – ALDRIG gå i seng med make up på!!!! koster ca. 140 kr på apoteket.
  2. Apotekets “Neribase creme” (cremen ikke salven) Den koster ca. 50 kr. for en stor tube og indeholder ingen parabener, parfumer eller lign. Bruges når huden er renset fri for make up.
  3. Youngblood loose mineral powder (pudder, foundation og concealer i et) Den dækker alt og og samtidig virker den helende på huden. Den er skabt af hudlæger og gjorde virkelig underværker for mig.

  Det aller vigtigste er faktisk at huske på, at de skrappe produkter udtørrer huden og ender med at gøre ondt værre, så milde produkter og masser af fugt er enormt vigtigt.

  Til slut lige endnu et tip:
  Skrub huden en gang om ugen med en blanding af mandelolie og rørsukker og vask derefter rent med renseskum og afslut med creme. Dette er en meget mild måde at skrubbe huden på uden at den udtørrer og så er der “babynumse”. Håber virkelig at du og andre får glæde af ovenstående, jeg kan stadig huske for deprimerende det er at have hudproblemer. 🙂

  Mvh. Anja

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • SWEET PETROLEUM

   Wauw tak for tipsene! Jeg vil helt sikkert prøve dem 🙂 Hopper ned på apoteket som det første i morgen 😀
   Mange tak 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Til salg