Sis and the Sushi

A Rockin’ Sushi Date

foto 2(7)volbeatsushifoto(1)foto 4(4)For længe siden havde Sømanden og jeg købt billetter til Volbeats ekstrakoncert i Forum, og jeg havde glædet mig som et lille barn! Endelig kom dagen, og vi startede aftenen med tidlig dinner på Sticks’n Sushi på toppen af Tivoli Hotel. Jeg kan godt lide at være så højt oppe, elsker bare udsigten! Restauranten er ret classy, med en masse sort, så lyset for den her mærkelige effekt, fordi alt det sorte tager lyset, og giver en ret hyggelig stemning. Og sushien var selvfølgelig vildt lækker. Uhf havde cravet sushi ALT for længe! Og en ting jeg altid skal når jeg er et nyt sted, er at se toilettet. Haha, er der andre end mig der gør det? de har et ret fedt toilet, som genbruger vandet fra håndvasken til toiletskyl, genialt! Og en lettere forvirrende dør, der åbner på sådan en måde at valg af udgang bliver et lille dilemma…

Og så blev det tid til rock! Det var faktisk min første sådan rigtige rock koncert, så jeg glædede mig! Og det var jo bare så fedt, først opvarmning af to bands, ét jeg ikke kan huske, og så nogen der hedder Iced Earth. Men Volbeats trommer og bas der bare banker igennem én, trykker brystet ind, Michael Poulsens dejlige stemme, masser af crowd surfing og min Sømand bag mig. Det var nok den bedste første søndag i advent jeg kunne tænke mig! <3

 

og mht. billederne så ville jeg ikke risikere at mit kamera blev taget i indgangen hvis det nu var forbudt 😉

2

 • Jaspar | Sailor

  Din første rigtige rock koncert? 😉 Tsk tsk… Du skal så meget med på CopenHell til næste år!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • SWEET PETROLEUM

   Det er skidt, I know 😉 Derfor glæder jeg mig også til næste år! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sis and the Sushi