Well, if it's free then...

Goodiebox #?

gbgbnumbberJa, jeg har altså ikke helt styr på hvor mange jeg har fået efterhånden! MEN, jeg fik den her med posten for ikke så længe siden. Det var i øvrigt den pakke der ventede på mig som jeg ikke havde bestilt… Jeg holdt nemlig en lille pause fra Goodiebox, men den meldte åbenbart sig selv til igen, fint nok! Men anyways, da jeg åbnede den her tænkte jeg…øv. For det lignede mest af alt sminke man kan købe i de hersens kinabutikker, you know? Kort sagt er embalagen ikke særlig spændende… MEN! Man skal jo vide hvad man snakket om, så jeg prøvede det selvfølgelig:

  1. Stay Put Powder fra Look Beauty (I think)- er blevet et af mine yndlingsprodukter! Man børster det på oven på sin makeup, endelige før macara, og så holder det altså rigtig godt på makeup’en, plus det giver en fin mat finish. I love it, for jeg kan godt have lidt olieret hud. Thumbs up!
  2. Cheeky Trio fra Look Beauty- Også en helt udmærket blush. Pæn faktisk. Og en highlighter var kærkommen.
  3. Gel Eye Liner (kan ikke lige huske hvorfra, må være jer svar skyldig, sidder nemlig pt på Café Paludan, stadig uden net derhjemme- aeng) Den er også ret fin,  kunne også forestille mig at den var nice at blende ud til de dér smokey eyes…Nem at bruge dog!
  4. Øjenskygge fra (? samme problem som før) Den har jeg faktisk ikke prøvet! Synes ikke farven er særlig pæn, sådan en brun der minder mig om 70’erne, men den er måske pæn på? Must try…
  5. Læbestift/gel fra Make Up Academy- Den er jeg også ret glad for, lidt fjollet pensel der er med, men den sidder rigtig godt på læberne, ingen stickyness og den føles blød, og farverne er jo perfekte til efteråret!

Så alt i alt blev jeg faktisk ganske glad for den her Goodiebox! Can’t wait for the next one!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Well, if it's free then...