Softy

Tivoli

tivolirevy8tivolirevy1tivolirevy3tivolirevy2tivolirevy4tivolirevy5tivolirevy7For et stykke tid siden var jeg med familien en tur i Tivoli. Vi startede aftenen med at spise på Færgekroen som var helt vildt hyggelig, men maden var desværre ikke noget at skrive hjem om. Det kunne have været virkelig lækkert hvis tilberedelsen var udført ordentligt, lidt ærgerligt.  Bagefter gik vi over i Glassalen hvor der blev vist ‘Revyperler’. Vi havde fået gratis billetter fordi min dygtige moster havde syet kostumerne til forestillingen. Det var nu ret sjovt, og det var en super hyggelig aften med la familia! 

For at læse lidt nærmere kan I klikke HER hvor jeg har skrevet et længere indlæg. Jeg var nemlig så heldig, at få lov at gæsteblogge hos Lullumut mens hun var et smut i London 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Softy