Ny Header!

Små Ting

litllethings3littlethingslittlethings1littlethings2Her er lidt ting der gjorde mig glad i går. 1. Tænkte på min kusines børnefødselsdag som jeg hjalp min moster med på Amager Strand i sidste uge. Elsker havet, og at bore tæerne ned i det våde sand, rart! Jeg havde bare glemt mit badetøj, så jeg måtte nøjes med at soppe og holde øje med unger. 2. Har min nye Miami Blue neglelak på. Den er fin! 3. Tomaterne i haven eksploderer jo næsten. Vi har også jordbær, purløg og skal plante hindbær snart. Mmh der er altså noget helt vildt dejligt over at dyrke sin egen mad! 4. Mor lavede kyllingedeller. Ååååh de smager så godt! Vi fik lidt råkost, hvidløgsstegte champignoner og nye kartofler. Mmh <3

6

 • Jaspar | Sailor

  Var der slet ikke en sømand, som også gjorde dig glad ved at tænke på ham i går?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • SWEET PETROLEUM

   Selvfølgelig 😉 Men man skal jo have et billeder der passer, det ved du om nogen 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej en fed neglelak!!! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej. Sikke en fin blog du har! Kig forbi min hvis du får lyst 🙂

  //Line
  Linebiine.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ny Header!