Perfectly Nude

Lately

image
Var med i en lille “reklame” der skal køre på Realdanias hjemmeside. Jeg skulle løbe gennem billedet med min “mand”. Et hyggeligt, hurtigt lille job. Og så kom man også til Køge. Der har jeg sgu ikke været siden en gang i 10. klasse..

imageimage Halloween partywarty på High Voltage. Selvfølgelig. Skør aften!

image Dagen derpå. Greasy Spoon er et dejligt sted. Med god, syndig mad og flotte fyre.imageimage

Bagefter holdt Tigre Tattoo Día de los Muertos, en hyggelig tradition der har stået på i 4 år efterhånden. Drengene tegner et board fyldt med små fede tegninger i temaet, serverer masser af øl og snacks og tusser til en billig penge. Alle er fulde og glade, og det er ren hygge. Jeg fik én til samlingen. To chilier sgu//

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Perfectly Nude