InstaFood

Tatarlogen #1

IMG_1373IMG_1372IMG_1376IMG_1377IMG_1371
Nu angiver ordet ‘loge’ ganske vidst at det der foregår er hemmeligt, meeen det er det ikke helt, det lyder bare federe. To dejlige damer fra arbejdet og jeg, har startet en tatarklub, og vi havde første ‘logemøde’ i sidste uge. Der havde vi valgt at besøge Bar’Vin i Skindergade, og det var et rigtig godt valg. Vi startede selvfølgelig med at bestille vinen, en dejlig Malbec som var ung men fyldig. Brødet blev serveret med olivenolie, det er vi altså alle tre meget store fans af. Og så kom tataren på bordet. Vi var kort sagt glade!

Kødet var ferskt og lækkert– som det skal være- og tilbehøret var altså lige i skabet. I første omgang synes vi at det var en anelse blasfemisk at røre ved vor elskede kapers– de er her friterede- men sammen med de syltede svampe var smagen, og især syrebalancen, rigtig god. Lidt crudité af rødbede og en mayo med piment d ‘Espelette, klædte det rå kød rigtig godt, og gav et et friskt pift til den klassiske ret.

Vi synes dog godt at den kunne laves som hovedret også! Eftersom vi ikke blev helt mætte, bestilte vi et ostebræt, hvilket gled godt ned med en flaske crémant og en fandens masse lækkert brød. Ih, hvor vi hyggede altså.

Betjeningen var sød og venlig, ikke noget at sætte nogen finger på. Det skulle da lige være at de ville fjerne vores brødtallerkener mens vi stadig brugte dem. Men bevares. Og så havde de heller intet balsamico, og det er altså ikke godt nok når man er en restaurant med klassisk italiensk, spansk og fransk mad.

Men hallo, vi hyggede os med lækker tatar, god betjening og vino vino. Vi var glade, og kan sagtens anbefale tatar hos Bar’Vin//

ENGLISH RESUME: Two lovly ladies and I, have started a tatar club. We visited Bar’Vin, and they served a lovely tatar with at little twist with it’s pickled mushrooms and mayo with piment d ‘Espelette. Kind waiters and delicious tatar. We recommend it //

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

InstaFood