Summer

Ombre Light

goldwell1goldwell

I går var jeg hårmodel for Goldwell, de skulle nemlig demonstrere nogle nye farver for deres sælgere, og jeg tænkte; hey, gratis hår! Jeg fik mørkt ombre hår, og fik studset spidserne. Før var mit hår så trist og udvasket, med lys udgroning og meget mørke spidser. Nu er jeg lækker chokoladebrun i bunden, og spidserne er lysere. Det er ikke så tydeligt, men det bliver endnu lysere i spidserne når solen tager fat i det.  Jeg synes også det er svært at fange farven på med mit kamera… Men altså, gratis nyt hår og vi fik tilmed også en fin goodiebag bagefter, med shampoo balsam og en beskyttende hårspray. Jeg elsker virkelig gratis ting!

Nu er Sømanden og jeg lige kommet hjem fra en Brygge-dukkert, og nu skal vi have fiskedeller, så kan I have en dejlig aften//

ENGLISH: Yesterday I was a hair model for Goldwell, and I got nice free dark ombre hair I love it! It’s not so visible right now, but it will get better when the sun is doing it’s work. And we got a nice goodiebag with shampoo, balsam and protective spray, I love that too. Right now the Sailor and I just got back from a swim, and now we’re making dinner. Have a lovely evening//

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Summer