Kender I Blogkeen?

Yesterday Tomorrow Today

moifoto(259)foto(258)

Jeg har godt nok nogle travle dage i øjeblikket. Det er ret rart med en masse andet at lave end at arbejde! Jeg er bl.a. startet til pole dance hos ElitePole, det ligger i Nordvest og studiet er virkelig fedt, med en masse spejle og lyserøde spot lights. Og så er det virkelig god træning, og man føler sig lidt lækker på den pole 😉

Her forleden skulle jeg ud og aflevere en nøgle på Bakken kl 9:30 om morgenen. Det var bare så dejligt vejr og jeg havde ikke spist morgenmad, så jeg besluttede mig for at købe sandwich, kaffe og smoothie og sætte mig ned på Bellevue. Stranden var helt spærret af pga. ombygning, men så sad jeg da bare oppe på et af tagene og kiggede på havet, håndværkere i bar overkrop og nød solen. Det var sgu dejligt!

Ellers har jeg spist indisk og fro-yo med min søde veninde og været til en af Zentropas testvisninger på en ny film med Mikael Persbrandt. Man må jo ikke sige noget som helst om den, men jeg må vel godt sige at han er ret lækker med skæg 😉  Og så har jeg fået en brazilian wax! Er du sindssyg hvor gør det bare fucking ondt! Avavav, men det er jo fedt bagefter, og man må jo lide for den dér skønhed ik’? 

Derudover er jeg blevet spurgt om jeg vil komme til casting til Queen of Scandinavia, som er Skandinaviens største skønhedskonkurrence. Først tænkte jeg at jeg overhovedet ikke er den type, men nu prøver jeg alligevel, jeg kommer jo nok ikke med med det kan jo kun blive sjovt. OG så skal jeg være model for Oak Hair. Så på mandag skal jeg have extensions og jeg glæder mig! Jeg ved dog ikke om det er clip ons eller permanent, men det bliver sjovt at prøve alligevel. Og så er der bedste venindens fødselsdag på lørdag! YAY det er sgu længe siden jeg har været i byen, det skal nok blive godt!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kender I Blogkeen?