Wanna see my ink?

Ace of Face

sponsoreret

Jeg har været så heldig at få lov at teste den her fine mascara fra Ace of Face. Den jeg har prøvet hedder Extra Volume Premium No. 2, og har en lækker gummibørste hvor én af rækkerne er længere end de andre, så man ligesom kan redde mascaraen på. Det er jeg fan af, for mine vipper er ret pjuskede og filtrer, som i nok også kan se, men sådan en børstefætter her gør det altså en del pænere! Så plus dér.

Derudover har Ace of Face proppet deres produkter med en masse naturlige ingredienser og vitaminer, og det kan man jo ikke sige noget dårligt om vel? Stort plus der også. 

Min over all mening om denne her mascara er, at den er faktisk ganske god, og giver fin volume. Det var en jeg godt kunne finde på at købe. Jeg må sige, at den stadig ikke har overgået min yndlingsmascara, men god er den, og jeg kan helt sikkert anbefale den! Og så er der jo en masse andre mascaraer som dækker behov til alle slags øjenvipper, så tag et kig på Ace of Face! og find det der passer til dine. Priserne er heller ikke til at klage over //

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Wanna see my ink?