Blog This - by Mac

Signa Maris

imageimageimageimageimageimageimageimageFor et stykke tid siden fik jeg en invitation af de finere. Jeg blev nemlig inviteret hjem til den Italienske ambassadør med henblik på promovering af et nyt rejseprojekt til Syditalien. Det Italienske Kulturinstitut er nemlig gået sammen med diverse italienske institutter om at få flere turister til det sydlige Italien, og især Calabria hvor jeg selv var i sommer. Det er nemlig en fin lille (læs. stor) uopdaget perle for udenlandske turister. Men projektet hedder Signa Maris og I kan læse meget mere om det på hjemmesiden. Men spændende er det, for syden har rigtig meget at byde på. Det er et fantastisk sted, og jeg kan kun sige at jeg blev lidt småforelsket i Calabria.

Der blev efter foredraget om projektet serveret syditalienske specialiteter en masse. Jeg kunne godt være blevet hængende et par timer ekstra hvis ikke det var fordi der var møde i Tatarklubben. Før jeg blev lukket ud af de fine bell boys fik jeg en goodiebag af de helt store. jeg vidste godt vi fik én, men størrelsen blev der ikke snakket højt om. Er du gal den var stor. Og perfekt. Prøv lige at se:

imageOg så synes jeg lige I skal se de sidste billeder fra Italien:

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageSå blev I lige spammet. Men det var til at holde ud ik’. Eller hvad? Jeg drømte mig i hvert fald lige tilbage til 37 grader og høj solen dagen lang//

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Blog This - by Mac