Gibson Event på High Voltage

En Lately Mere

image
Dem er der lidt mange af lige nu. For det synes jeg er lidt hyggeligt! Men på det sidste har jeg faktisk været lidt travl synes jeg, med aftaler hver dag, det er ikke noget jeg er vant til, men jeg kan godt lide det! Keep it coming please. Men på det sidste har jeg:

Gjort noget ud af morgenmaden på mine fridage. Er glad for omeletter pt, yumyum/ har nydt en smuk, smuk tåget dag ved søen/ har nydt alt for meget af denne lækre pastaret jeg lavede af ingredienser jeg fik i en kææmpe goodiebag sidste uge/ været til NatNight Burlesque hvor den evigt smukke Tinus gav en fantastisk forestilling/ set julelysene blive tændt på d’Angle, så fint igen i år/ observeret en stor mængde sne/ drukket glögg med mormor og moster/ været hjemme hos den italienske ambassadør/ holdt babyshower for min dejlige veninde som er sat til at føde i morgen (!!) omg, så bliver jeg moster Anna. Det bliver helt skørt/

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gibson Event på High Voltage