Summer Nails #2

Summer Feelings

image
En omgang lyse striber gør underværker! Har længe været sygt træt af det tunge, mørke, hjemmefarvede hår, og nu blev der gjort noget ved det! Og har fundet en frisør der forstår mig, haha! Ej, men grunden til jeg ikke har været til frisøren længe er, at hende jeg havde fundet er stoppet som frisør. Øv! Og kender I det, jeg giver ikke alle og enhver kontrol over mit hår. Men jeg fandt ud af at alle damerne med lækkert hår på arbejdet, brugte den samme frisør. Så der gik jeg sgu da ned! Klemme’s Frisør hedder den, og ligger på Adelgade, og han kan det dér med hår. Fik endda lokket min mor derned(!)

Men jeg er vild med mit nye hår, you like?

4

 • Det ser da rigtig flot ud! Jeg skal selv have noget farve i fra en frisør efter sommerferien, men jeg synes simpelthen at det er så dyrt.. 🙂

  http://rikaedelgren.bloggersdelight.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Steenberg

   Mange tak! 🙂
   Så skulle du prøve Klemme’s, det er slet ikke særlig dyrt 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • det ser så fint ud!
  – det er så personligt at få klippet hår, så det handler jo om tillid. det er så skønt når man finder en frisør der bare forstå ens ønsker og hvor man føler sig i trygge hænder. 🙂

  //www.neronoir.dk
  Give-away på bloggen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Steenberg

   Mange tak 🙂 Og ja, det er lige præcis det 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Summer Nails #2