Laque

Summer Favourites

favoritter2Jeg synes lige jeg ville dele mine, i øjeblikket, yndlingsprodukter. Here we go:

Argan Oil fra Proffs- Super dejlig blødgørende olie til håret. Og så er den billig, men dog er den købt i Sverige. Har egentlig ikke set mærket herhjemme?

Pure-fect Skin serien fra Biotherm- Oh my, det bedste hudprodukt jeg har prøvet! Jeg tror jeg har fundet mit mærke. Og så var hele denne serie på tilbud til 175kr, hvilket nok er en fjerdedel at den samlede pris. WIN!

Baby Lips fra Maybeline- Den kender I vidst alle sammen. Lækker, lækker.

Sololie fra Riemann- Solbeskyttelse i olieform, som trænger godt ned i huden, og bliver ikke vasket af når man hopper ud i bølgen blå. Dog virker den først efter 15 min. Men den er faktisk rigtig god. Husk at tage den på før du er i sandet, ellers er der virkelig klistersand all over.

Baked Bronze fra Famous- Virkelig god bronzer. Giver god farve og blender godt ind i huden og er meget drøj i brug. Jeg fik den i Goodiebox engang, og har lige fundet den frem. I love it.

Har I nogle selv nogle sommerfavoritter man bare eje? //

2

  • High on Fashion

    Det er virkelig nogle lækre produkter 🙂 Desuden er det en fin blog du har 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Laque