Den bedste Chili Con Carne
Det er vidst livretten herhjemme i øjeblikket, det skifter lidt nogle gange. Men vi laver altså en ret god chili con carne! Og I får da opskriften her:
I skal bruge:
- en pakket hakket oksekød
- ca 4 tomater
- en pakke bacon
- en dåser kidneybønner
- spidskommen
- frisk chili, mængde efter eget valg
- majs
- 1 løg
- ca. 20g revet mørk chokolade 70%
- ca 3 fed hvidløg
- ris
Sæt risene over først. Start med fedtstof på panden, og når panden er varm svitses spidskommen en smule. Så smider du løg på, og når de er klare er det på med chili og bacon. Når dit bacon er ved at være gyldent, brunes oksekødet sammen med hvidløg, og derefter i med bønnerne og de finthakkede tomater samt majs. Lad det simre lidt, og smag til med salt, peber og citronsaft. Når den er som du vil have den, slukker du for varmen og vender den mørke chokolade i. Det giver bare et rigtig lækkert tvist til retten! Kom gerne en klat creme fraiche og lidt persille på. Så er der serveret //
Den fine, fine falske er en lemonade som Søstrene Grene sælger i øjeblikket. Købte den udelukkende pga. flasken, men det er faktisk en ganske fin lemonade.
Ingen kommentarer endnu