Jeg vil klippes!

New Boots

boot1boot2boot
Jeg har købt mig et par nye støvler. Et par af de slags som bare sidder som de skal. Ingen ømme tæer, ingen vabler på hælene. Bare glade, lette, varme fødder. Og så på udsalg. Er de ikke lidt fine? Jeg ser nu de slet ikke er i fokus. Jeg skal have nyt kamera. Måske også et par briller…

ENGLISH: I got myself a new pair of boots. The warm, light and no-foot-pain kinda boots. I love them. Aren’t they fine? I see now that they’re not in focus. I need a new camera and maybe even a pair of glasses…

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg vil klippes!