Do you like it?

New York #6

newy12newy11newy13newy14newy15newy16newy17newy18newy19newy20Dette var en af de sidste dage, og vi skulle til American Museum of National History. Vi gik langs Central Park, den fine side, til vi kom dertil. En lang gårtur, men vejret var godt og byen dejlig. Selvom de fine kvarter var lettere kedeligt…Men vi kom dertil og så hvad vi skulle se, inkl. en vaske ægte T-Rex! Bagefter var det selvfølgelig frokosttid, og hjemmefra havde jeg fundet en restaurant jeg gerne ville spise på; Mermaid Inn. Man kunne fornemme at det var et sted hvor de smarte kom, og det var virkelig også godt!  Jeg bestilte to fish tacos, og hold nu kæft…Jeg tror, uden at lyve, at det er noget af det bedste jeg har smagt! Det ser så enkelt ud, men det er bare helt perfekt. Snakker stadig om dem, og Sømanden er ved at blive sindssyg 😉 Måske jeg skulle se at lave dem selv… Men fish tacos er min nye store kærlighed…Jeg fik dem også på Hooters, men de her var bedst, mmh. Og nu vil jeg ud og nyde solen lidt //

 

One of the last days we went to American Museum of National History. We walked along Central Park, the finer neighborhood, to get there. A pretty but slightly boring neighborhood. No shops or cafés, not even Starbucks, but very pretty buildings. We found the museum, and saw what we came to see; a real T-Rex!

Then it was time for lunch, and from back home I had decided that we had to visit Mermaid Inn, and so we did. I had fish tacos, and OH my God I was in love! Proberbly the best thing I’ve had! So simple, so good. I still talk about them, and Sailor is going crazy 😉

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Do you like it?