Vi stak af til Horsens

Go Big or Go Home

imageimageHvis jeg skulle være blond, så skulle jeg fandme også være blond. Jeg fik det lavet hos verdens sødeste frisør Izabella. Jeg har fulgt hende lige siden hun var elev, og i dag har hun åbnet sin helt egen salon på Skindergade. Jeg sad der i 5 timer, men det var bare ren hygge. Sol, musik, kaffe i stride strømme og tøsefrisørsluddersnak. Og nyt hår. Hallo. Bagefter små shoppede jeg lige lidt… Elsker de små gadgets og dimser fra Urban Outfitters. Og prøv lige at se den der håndsprit… Nå, men do you like my new hair? Nu er det tid til lidt mere shopping med Søster Lystig//
If I had to go blond, I had to go big. Or go home. Do you like it? Afterwards I went accessory shopping. Look at that hand sanitizer… Now I’m off to more shopping with my wee sis //

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vi stak af til Horsens