New In

Nyt Projekt!

imageEndelig! Endelig fik jeg en af de dér pludselige idéer som man bare lave med det samme. Jeg fik sådan en lyst til at male mit spisebord sort og tegne hvide old school tattoo tegninger på. Så jeg løb ned til byen og købte maling, pensel og en kradsbørstig satan i form af en hvid sprittusch. Så nu kan jeg hygge mig lidt med det, og jeg elsker det. Ved egentlig ikke hvorfor jeg ikke har flere af sådan nogle småprojekter, for der er næsten ikke noget bedre end at sidde og nørde med noget. Nu må vi se om det bliver lige så fucking nice som det er oppe mit hovede//

følg med på bloglovin’

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New In