Event hos Hvisk

SofaShopping

pillowsil_570xNHar I haft et godt nytår? Jeg var på arbejde, i 13 stive timer, men det var nu ret hyggeligt og jeg slap for tømmermænd! Men jeg har nok været mere træt end de fleste… Hold nu kæft mine små ben er møre. Så jeg har siddet fast på sofaen hele dagen. Var kun lige oppe da jeg besluttede mig for at rydde lidt op og gå ned og købe frokost. Og nu har jeg fået et anfald af sofashopping. Shopper ikke så tit på nettet, men har fundet nogle ret fine ting synes jeg. Nyt til sofaen 1/ og nyt til sofaen 2/. Synes det er på sin plads med lidt nyt omkring nytår!

Jeg faldt også over mega fin halskæde, (faktisk på Medinas snapchat…) Og fandt én som jeg går ud fra er den samme.. Den er i hvert fald lige så pæn, så den købte jeg også. Så nu er det bare at vente jo….  Nu skal jeg til at beslutte mig for om jeg skal bevæge mig ned for at hente sushi… I crave it…

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Event hos Hvisk