Blonde Thoughts

Året der gik- 2015

Så gik der endnu et år. Det er altid med lidt blandede følelser synes jeg, man bliver mindet om at tiden går, eller nærmere jerner afsted, og at vi ikke bliver yngre, men det er også et nyt år der starter. Heldigvis er jeg hovedsageligt på den positive side mht. de tanker. Man starter på en eller anden måde på en frisk, og alt det her fis med nytårsfortsætter tror jeg egentlig er meget godt. Selvom 90% af dem nok ikke holder ret længe, så er det godt at sætte mål for sig selv. Og ikke mindst at kigge tilbage og se hvad man har lært og oplevet i året der gik. Og det har jeg gjort de sidste par dage.

Året startede med at jeg flyttede fra Amager og tilbage i min gamle lejlighed. Noget jeg har været så glad for. Selvom Amager var hyggelig var det bare ikke mig. Jeg skal have fred og ro, frisk luft og natur. Det gør mig glad. Selvom jeg elsker København af hele mit hjerte, så er det rart at komme hjem hver dag. Da jeg flyttede for mig selv igen flyttede jeg jo også fra Sømanden, den skulle også lige sluges og vi havde ikke meget kontakt i løbet af året, hvilket nok var helt fint.

Processed with VSCOcam with m3 preset
Der gik ikke lang tid, før jeg mødte en virkelig sød fyr. Jeg faldt pladask for ham og ham for mig. Han behandlede mig på en måde som jeg ikke havde prøvet før. Han var til at stole på, vi kunne noget så taggy som at kommunikere. Han ville vise mig frem, han ville vises frem, jeg var ikke den man gemte derhjemme så alle de damer man knaldede ved siden af ikke skulle se mig. Det lyder helt dumt. Man han fik mig til at se at jeg kunne behandles godt og med respekt. Og det er jeg egentlig meget taknemmelig over når jeg kigger tilbage. Han inviterede mig også med til Italien og det var en helt fantastisk tur. At eventyret så sluttede kort tid efter var jo bare ærgerligt. Men jeg er for længst videre og har intet ondt imod ham.

FullSizeRender(23)image
At jeg blev single for anden gang i 2015 betød at jeg valgte at bruge min tid med mine veninder. Dametid havde været lettere nedprioriteret et godt stykke tid, men nu skulle det være dem jeg kastede min kærlighed på. Jeg havde simpelthen ikke plads til nogen kærestelignende type. Og hvor har det været skønt! Jeg har altid været bevidst om at man ikke skal glemme at se sine veninder når man har en kæreste, men man glemmer det jo lidt i forelskelsen alligevel. Men nu er det noget jeg ikke vil undvære som før, de gør mig bare i dejligt humør og de er der for mig og jeg for dem. Der er ikke noget som at have tid til damerne og familien <3

imageimageimageimageIMG_1370louisiana4Så blev jeg også blond igen. Eller. Tættere på.

image

Og en dag havde en af mine bedste veninder inviteret en lille flok piger på en overraskelsesdag. Dagen igennem skulle vi lave forskellige ting som indeholdte må ledetråde til det vi skulle gætte ved dagens slutning. Først mødtes vi ved Holmens kirke, og gik ned til havnen. Her tog vi på havnerundfart hvor hun havde sørget for madpakker til os alle. Super hyggeligt selvom det regnede lidt. Så tog vi på Klaptræet, det var lidt en nødløsning da vejret var dårligt. Her spillede vi spil og drak drinks og snackede den. Så klarede det op og vi tog i Tivoli. Her fortalte hun at hun skulle være Mor!! Hun havde selvfølgelig drukket saftevand hele dagen. Jeg begyndte at tude. Hun gav middag på Nimb hvor hendes kæreste arbejder. det var helt fantastisk. Og det var en skøn dag. Og det var bare så stort og vildt at tænke på at vi har kendt hinanden så mange år, gået på Club Tropic, gemt Lambrusco på Vesterport, taget 1 mia. duckface selfies- før det hed selfies– og snakket om drenge og nu skulle hun være mor. Vi er blevet voksne. En slags voksne i hvert fald. I december fødte hun den smukkeste lille pige jeg nogensinde har set. Og lige inden havde vi selvfølgelig holdt et rigtig hyggeligt babyshower for hende.

imageimageimageimageimageimageimageimageDerefter kørte dagene mere stille og roligt. December bød på en masse arbejde og julestress. Jeg havde en dejlig juleaften med familien hvor strømmen gik og gjorde det hele lidt mere hyggeligt, og nytåret foregik på arbejdet- cathin‘! Ellers fik jeg også set et par koncerter hen over året, og det skal der meget mere af i det her år.

imageimageimageimage

Generelt har mit år sgu været meget godt. Jeg føler jeg har lært mig selv lidt bedre at kender, er blevet bedre til at sætte grænser og gøre ting jeg gerne vil, lige så vel som dem jeg skal. Og jeg håber at det her år bliver rigtig fedt, selvfølgelig, hvem gør ikke det, men man skal jo også huske at man selv er med til at få det til at ske! Men jeg glæder mig, og kan allerede se frem til mere venindehygge, biograftur, Louisianatur, to koncerter, fødselsdag og forhåbentlig lidt ferie. Hav en dejlig Januar, og så håber jeg at dit år også har været godt//

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Blonde Thoughts