Signa Maris

Tatarklubben- Nose2Tail Meat & Seafood

image

imageimageimage
Tatarklubben var ude. Efter en længere pause må man sige. Vi var taget på Nose2Tail Meat & Seafood, som vidst er en nyligt åbnet søster til Nose2Tail. Fine lokaler. jeg er jo også en sucker for alt hvad der hedder rustikt, råt, klinker og anden smuk industriel indretning. Blødt op med med varme glødepærer og lædderbåse.

Vi startede med vinen selvfølgelig. Jeg kan desværre ikke huske hvad vi fik, det var nemlig dem med tjeneruddannelse eller bare connoisseur-livstil der stod for den. Det lader vi andre dem trygt gøre. De andre fik brisler til forret, de var i hvert fald stille så jeg tænker de var glade. Jeg sprang forretten over, jeg havde jo lige spist mig næsten mæt til Signa Maris eventet.

Tataren kom på bordet, og den var pæn. Serveret meget klassisk egentlig. Med lidt nordisk/moderne/rustikt hensmidte urter på toppen. Det kan jeg jo godt lide. Tataren var rørt helt simpelt med æg og sennep, og jeg synes den var god. Smagene holdt hinanden i hånden i stedet for at overdøve hinanden. Simpelt og godt. Chipsene var lidt ligegyldige, men vi havde også bestilt fritter med bearnaise til. Det var også bearnaisen der reddede fritterne. De var lidt for overcooked at det ikke var så spændende.

Men jeg var glad for tataren (og vinen), den kunne jeg godt finde på at vælge når jeg kommer tilbage for at prøve mere fra deres menu//

1

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Signa Maris