SNDG 6.12.15

MNDG 7.12.15

image

Much better today thnx, jeg var til tilmed ude og løbe en god tur (ønsker mig virkelig nye løbesko) mens vasketøjet blev rent, og det var FØR morgenmaden. Bum du.

 

image

Prøvede badekar med søster i IKEA. Er lidt forelsket i det sorte badekar. Jeg VIL have det en dag. Har en våd drøm om en dag at have badekar i mit soveværelse. Når jeg engang er rig og har verdens fedeste studio apartment…Indtil videre må jeg nøjes med en bregne.

 

imageHer til aften var jeg i biografen med min veninde og se ‘Nøgle, Hus, Spejl’, vi er nemlig fan af Ghita. Og hold nu op altså, hun spiller sgu godt. Men filmen var ikke så happy som man måske regner med ud fra traileren. Den var ret sørgelig og sagde; ‘SLAM! Face it, fun is over..’ Sad but true. Og den spædede lidt ekstra til min frygt for at min familie eller jeg selv en dag havner på plejehjem. Fuck nej. Men den fik også én til at huske at man skal leve hver dag, og sige stop til de ting der ikke gavner én og gør én glad. Man fortryder kun de chancer man ikke tager. Puh, og det første min veninde og jeg sagde til hinanden efter filmen var, at vi skulle ringe til bedsteforældrene first thing in the morning. Ja, de var jo gået i seng da filmen sluttede..

Og så sendte min yndlings blækmand tegningerne til min søsters og min nye tatovering, som vi skal ind og have på onsdag. Der har hun nemlig fødselsdag, og det bliver en nice dag //

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SNDG 6.12.15