ons.04.11.15

Dagen i Billeder

image Forleden fik jeg en idé. Jeg er faldet lidt af på at få taget billeder desværre, så jeg gav mig selv en lille udfordring, i form af at tage billeder hver time af hvad jeg nu lavede. Sådan cirkus. Det gjorde jeg så, så I får lige en lille fotoreportage fra en helt stilfærdig fridag, som gik ud på at lave næsten ingenting. Jeg sælger den godt ik’? Om ikke andet var det hyggeligt at tage billeder 😉 Dagen startede med at sove så længe jeg kunne, se Go’ Morgen Danmark og spise omelet med ristet rugbrød. Rart. image Der blev vasket op. Som I kan se var det ikke blevet gjort. Længe.image Så blev der ordnet negle, spist kakaotoppe og drukket kaffe. Kaffen havde fået fin sweater på som Mormor selv har strikket.

Så gik jeg mig sgu en tur. Elsker efteråret, og jeg bevægede mig ud i det helt og aldeles #nomakeup. Det skulle være så sundt. imageEn yndig ene svane. image For at sparke lidt action ind i min dag gik jeg i Netto. Hold da kæft. Jeg hader egentlig at handle. Eller nej, hader at stå i kø for det hele går så fucking langsomt og der sker altid et eller andet så det tager endnu fucking længere tid. Måske man skulle prøve det dér nemlig.com… image Skulle lige ha’ en avo til resterne. Godt med mayo på bumbum.

Så ringede Søster og sagde vi burde tage ud til stranden. Så sagde jeg at ja, det burde vi, og så gjorde vi det. Med kaffe og det hele.

Det var faktisk virkelig lækkert ved vandet. Som sagt elsker jeg efterår, og en god vind, et flot lys og oprørt hav, så er det endnu bedre. Og godt selskab selvfølgelig.

image Vi tog en masse billeder, og selfiearmen fik ikke for lidt. Det blev til en massse cwaycway (læs. skørt, fjollet) stuff som aldrig for offentlighedens lys at se. Måske.image

Mit yndlingsbillede fra dagen; så stemningsfuldt.

Så var det hjem, op med håret og ned med pastaen. Omnom. Søsterhygge når det er bedst//

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ons.04.11.15