Right Here

Lately

imageimageimage
Lige et fint billede af missens pearly eyes/ Så har jeg været til fantastisk koncert med et af mine yndlingsbands, men mere om det senere/ jeg har købt mig et bette skull/ og nogle terninger. Og så tænker I sikkert why? I don’t know, it’s a thing…/Jeg har været til fødselsdag hos Per, Per er et marsvin og han blev 6 år. Jeg gav ham en stor, frisk økologisk agurk. Mærkeligt? Jah, eller bare en sjov undskyldning for at samle familien til mad og hygge/ Måtte improvisere en udklædning, da et kostumeparty hos en veninde kom snigende en dag for tidligt. Lækkert fest dog/Jeg havde fri i 4 dage. Og jeg sov. og sov./ Jeg har nydt det blæsende våde efterårsvejr/Lige lidt mere koncert/ Og har drukket en fandens masse matcha hos de søde fyre i Frankly Market. Orh det’ godt//

 

Det slog mig lige hvor lidt mad der er indblandet. Det er trist så lidt jeg har spist ude på det sidste… Det må der laves om på!

1

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Right Here