THE WINNERS

PapirØen

imageimageimageimageimageimageimageimageimageForleden blev jeg reddet fra et anfald af kedsomhed. En veninde foreslog noget der involverede mad og vin, og jeg fløj ud af døren! Solen bragede som var det Italien, noget vi vidst alle nød virkelig meget de sidste to uger. Bare én uge til, pleeaase… Men, men, vi tog til Papirøen og den større mission det var at vælge hvad vores frokost skulle bestå af. Til sidst delte vi os op, og aftalte at mødes udenfor når vi havde fået vores mad. Jeg valgte fish’n chips, hun noget thai. Vi var glade og nød friheden, vinkede til glade turister i Bådfarten, drak lidt mere vin og blev mætte. Og jeg måtte tage billeder, for jeg er ret vild med både stedet og konceptet. Den her kæmpe hal, der på bedste moderne københavner-hipster-ungdomsnytænkende-genbrugsagtige-kreativtypevis var blevet lavet om til en landsby af små restauranter.

Det mindede mig om alt det gode ved at gå på Byggeren i Rødovre da man var lille. (Nogle der gik der?) Og konceptet med at alle stader skal have en ret til 50 kr man kan blive mæt af, er jo pisselækkert. I København har vi nemlig savnet billige street food-retter der ikke kun er usund junk, og her er det jo. Håber ikke de stopper det alt for snart. Nu vil jeg hoppe i sminken, jeg skal nemlig ind og heppe på de seje kollegaer der løber DHL, mens vi andre står og drikker øl//

få mere på bloglovin’

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THE WINNERS